dimecres, de setembre 28, 2005

 
Llegeixo a Cerdanyola.info que el grup municipal de CiU demanarà que l'Ajuntament utilitzi el domini cerdanyola.cat "tan aviat com sigui possible". A mi personalment em sembla molt bé la sol•licitud dels convergents, hi estic totalment a favor, i espero que més d'hora que tard, també en puguem fer ús del domini .ct.

Confio en què els responsables de l’àrea pertinent de l’Ajuntament facin els tràmits oportuns per demanar el nou domini, i poder tenir la web municipal www.cerdanyola.cat. Si fins i tot diuen que el Corbacho ja ha manifestat la seva voluntat de què el portal de la Diputació tingui aquest domini (¿serà per a demostrar la seva catalanitat, i per a què no li tanquin la barraqueta quan s’aprovi la nova organització territorial de Catalunya?).

Ara bé, i això ja ho he dit des de fa temps als fòrums de Vilaweb o en el desaparegut fòrum www.cerdanyola.com, encara no puc navegar tranquil•lament pel portal municipal amb el Firefox, per exemple m’és impossible de veure el mapa de la ciutat.

Que no s’ha aprovat cap moció amb la finalitat de què l’ajuntament només utilitzi programari lliure? Doncs ja triguen, si la resposta és positiva en adequar el portal municipal, i si la resposta és negativa en aprovar una moció en aquest sentit. Au, fins i tot els hi faig la feina, aquí tenen uns models de moció

http://www.softcatala.org/admpub/grau.htm
http://www.banyoles.org/ajuntament/tramits/ordenances/pdf/mocioprogramarilliure.pdf

Comments:
Només cal donar un cop d'ull a les hemeroteques i veure com aquells que avui governen es comprometien, en època de campanyes electorals, a potenciar el programari lliure a la ciutat. I a facilitar l'accés de la ciutadania a les TIC. Superat l'equador del mandat, tot ha quedat amb no res i el cert és que l'Ajuntament paga un munt de diners, en concepte de llicències, al Bill Gates. Quan hi haurà un gest "de debò", al govern local, a favor del programari lliure, tal i com l'han fet i l'estant fent tants països i administracions de tota mena?.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?