dimarts, d’octubre 04, 2005

 
El parlament de Catalunya per amplia majoria, ha aprovat el text d’un nou Estatut d’Autonomia, a l’espera que des de Madrid en facin l’esporga corresponent. Estaria bé que els partits polítics de Cerdanyola del Vallès consensuessin i aprovessin una moció de suport al nou Estatut. Bé, allò que fora interessant és que els 944 municipis de Catalunya aprovessin un text de suport a l’Estatut. M’imagino que els nostres benvolguts polítics s’esperaran a què des de la Big City els hi ho manin, com sempre. Així doncs, potser seria bo que la moció la presentés la gent del PAS. Agafarien amb els pantalons abaixats a la resta i el que riuríem, tu.

Comments:
Pel que sé, CiU ja l´ha presentat, però no té cap inconvenient en retirar-la per presentar-la conjuntament amb tots els partits que vulguin, i tant de bo el PAS també s´hi sumi.
 
Doncs sí, sembla que des de Barcelona han redactat un text de moció de suport a l'Estatut, la qual ha estat lliurada a la Federació i a l'Associació de Municipis de Catalunya.
 
Extret del web PSC Cerdanyola

Impugnat el nomenament del Cap de Servei de Cultura

Fonts sindicals indiquen que han impugnat el nomenament basant-se en que no és llicenciada, s´ha incomplet l´article 22 de l´acord de condicions econòmiques i socials, i no ha estat ratificat al Ple.

Fonts sindicals de l´Ajuntament de Cerdanyola indiquen que una vegada analitzat el nomenament la plaça i el lloc de treball de Cap de Servei, està reservada per a funcionaris de carrera tal i com es desprèn de la Valoració dels llocs de treball i la relació dels mateixos, la titulació del lloc correspon a Grup A llicenciats, la persona proposta Carme Bergada és contractada laboral i en aquests moments ocupa un lloc de Cap de CPS de Cultura i la titulació correspon a Diplomats.


Així mateix indiquen que s´ha incomplet l´article 22 de l´actual acord de condicions econòmiques i socials, que recull la forma de provisió de llocs de treball.

D´altra banda, les mateixes fonts, apunten a que aquest nomenament no ha estat ratificat pel ple, l´aprovació del complement salarial corresponent a les noves funcions a desenvolupar, tot però ja es va comunicar amb data de 14 de setembre a la persona nomenada.
 
I una altra:

Agressió a un caporal de la Policia Local

El Senyor Botella càrrec de designació política de la Policia Local ha agredit verbalment al Senyor Díaz Chamizo.

No consta que s´hagi obert expedient disciplinari contra l´agressor


El Senyor Díaz Chamizo caporal de la policia Local ha estat agredit verbalment per dues vegades per Senyor Botella càrrec de confiança polític de la Policia Local.


Des de la direcció sindical de l´UGT FSP Provincial , es va demanar en primera instància una entrevista urgent amb l´Alcalde, que aquest va declinar. Posteriorment la direcció nacional d´aquesta mateixa organització ha sol•licitat entrevistar-se amb l´Alcalde Antoni Morral que s´ha vist forçat a concedir una entrevista per el proper dilluns.


No consta que s´hagi obert cap mena d´expedient disciplinari contra l´agressor, per aquest motiu s´ha demanat l´entrevista per part de la FSP de l´UGT, que defensa al Senyor Díaz Chamizo afiliat seu.

Avui a la tarda es realitzarà una assemblea dels afiliats de l´UGT de l´Ajuntament per tractar aquest assumpte.

Pel que sembla tot ha estat un acalorament fruit d´una diferencia de criteris conseqüència de la poca assistència al sopar del dia de la policia al qual anaren 19 persones i 9 d´ells no eren policies. L´agressió reiterada per dues vegades es va produir al menjador de la seu de la Policia Local, al dia següent. Sembla que l´agressor responsabilitzava al Senyor Díaz Chamizo de la poca assistència al sopar.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?