divendres, d’octubre 28, 2005

 
Llegeixo a Cerdanyola.info que l'Ajuntament i la Generalitat han fet la presentació de la maqueta de l'urbanització del Centre Direccional, ara batejat pels progres com a Plana del Castell, a l'estand de l'Institut Català del Sòl al Barcelona Meeting Point.


Ja em podeu acusar de demagog, però queden clares les preferències del nostre Ajuntament: els especuladors immobiliaris. Els veïns de Cerdanyola del Vallès potser ens haurem d'acostar a la Fira, per a poder veure en maqueta allò que els polítics volen convertir la nostra ciutat. O potser pensen que amb un mapa en fem prou. O potser a ningú no l'interessa i tothom hauriem d'estar contents i cofois amb la urbanització, i amb la pèrdua paisatgística i mediambiental que suposa la construcció del Centre Direccional.

Abans de què en sis mesos comencin les obres, faré unes fotos a la zona; pura anyorança: Potser se les ensenyi en un futur al meu fill: "mira maco, aquests espais verds és el que abans hi havia aquí, on ara només hi veus edificis i naus industrials". Allò que espero és que ell sigui menys idealista que el seu pare, i em contesti: "Ah sí? bé, molt maco, i?".

Addenda: Avui tampoc no rutlla el fòrum http://elforo.de/cerdanyola/. Que hi farem. Mai em va agradar, massa publicitat, massa problemes alhora d'escriure missatges. El format phpbb és el més práctic, però.

Comments:
M´ha semblat curiós, que els polítics de CiU, no anessin a aquesta presentació al Meeting Point.
Potser no els semblava bé presentar la Plana del Castell, en un àmbit estrictament immobiliari, o hi ha d´altres raons?.
 
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
 
L'autor ha eliminat aquest comentari.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?