dilluns, d’octubre 10, 2005

 
Un participant anònim ha publicat dues notícies que surten a la web del PSOE de Cerdanyola del Vallès, com a resposta al meu anterior post. Pot sembla curiós, però cap de les notícies no en té tampoc cap, de relació amb el post del qual hi pengen. No crec que aquest sigui el sistema per a publicar notícies, ja coneixeu que aquest bloc és totalment obert i públic, només cal que em feu arribar el vostre mail i, si res no falla, us faré arribar la clau d’accés al bloc per a publicar totes aquelles notícies o opinions que considereu adients.

Quines són aquestes notícies?:

1.- S’ha impugnat el nomenament del Cap de Servei de Cultura, perquè –presumptament- la persona nomenada pel càrrec (Carme Bergadà) no és llicenciada, tal i com preceptivament estableix l´actual acord de condicions econòmiques i socials, que recull la forma de provisió de llocs de treball.

Crec que no cal recordar que la regidoria de cultura l'ocupa la cap de llista de CiU, la Sra. Consol Pla.

Ara, com desconec si aquesta persona ja ha estat nomenada o no al seu càrrec, no entenc la redacció de la notícia, atès que al principi ens parlen del "nomenament" d'aquesta persona, i més endavant diuen "la persona proposta" (sic). Ni a la web municipal, ni al diari municipal, trobo cap notícia relacionada. Algú sap res del cert?

2.- Sembla ser que el Senyor Botella, càrrec de designació política de la Policia Local, presumptament, ha agredit verbalment al Senyor Díaz Chamizo, caporal de la Policia Local.

Novament la notícia té un clar destinatari, un regidor de CiU a l'Ajuntament: el Sr. Alfons Escoda.

El primer que em sorprèn de la notícia és el verb emprat per a denunciar uns possibles excessos verbals: "agressió". Cerco al diccionari on-line de la Gran Enciclopèdia Catalana: "agressió": f 1 Acció d'agredir, atac no provocat; (...) 3 DR PEN Acció il•legítima no justificada legalment contra els béns o els drets d'una persona, en especial contra la seva integritat física. "agredir": Escometre (algú) per matar-lo, ferir-lo o fer-li mal.

Haurem de seguir la notícia, per esbrinar quin mal i quant de mal li va fer, presumptament, el Sr. Botella al Sr. Díaz. Però no deixa de ser paradoxal que es parli d'agressió en aquest supòsit, i quan la Policia (sigui municipal, de la generalitat o del Ministerio) agredeix de debò als ciutadans, es parli d'excessos o d'ús reglamentari de la força.

Però reitero, si els socialistes, o qualsevol altre persona, vol publicar en aquest bloc, només cal que em faci arribar un mail. Però, no sé perquè, però em pica el nas que aquestes notícies només tenien la finalitat de veure si en faria o no ressò, perquè sembla que hi ha algú- sociata o no- que el cou que el Sr. Alfons Escoda m'hagi demanat de poder publicar notícies també al bloc, cosa que- cal recordar-li-ho- fins ara no ha fet i que aquest, potser, és un bon moment per a fer-ho.

Comments:
Coses dels pequesociates?
 
Coses del republicanets, atacant des de les JERC a CiU amb la complicitat riallera d'ERC?
 
perdonen me, pero en mi opinión la noticia afecta más al Alcalde y al responsable de Personal porque se les estan yendo las cosas de las manos, no?

El Concejal de la Policia esta trabajando ok, o si acaso hizo alguna propuesta economica que luego no pudo cumplir y ahora se le vuelve en contra, no? tambien podria ser.
 
diuen que la Policia te un compte amb 600 hores extra que intervenciò no sap com encaixar.
 
diuen que la Policia te un compte amb 600 hores extra que intervenciò no sap com encaixar.
 
Pòtser aquesta és la raó real per la qual s'ha donat llum verda a tanta hora extra, una forma de pujar el sou sense pasar pel control pressupostari de l'increment de capitol 1 que suposa.
 
En fi, són coses d'una ciutat governada per tres ajuntaments!!! A més, no perdeu de vista l'increment de personal que es prepara, amb la veterinària d'ERC, la Dolors Toló a Drets Socials i la funcionarització de la Carme Bergadà, per l'article 25!!!
 
No se si aquest es el lloc adient per a dir-ho, però resteu assabentats que el començament oficial del curs a l'escola de Música, es va endarrerir un hora, i van tenir que intervenir tant Cayuela com Morral perquè tambè hi ha mala maror i els mestres pensem que ens estan tractant malament, laboralment parlant.
Farem més hores by the face i sense cap mena de contraprestració.
Ecosocialisme de debò, nois amb compte amb les carteres.
 
Respostes:
anonymous 1: no ho crec.
anonymous 2: mmmmmm pot ser, pot ser
anonymous 3: home a l'alcalde i a molts regidors els hi ve gran el càrrec. Perdoni la meva ignorància, però que té a veure amb els fets exposats això de la proposta econòmica?
anonymous 4: veig que anem d'un costat a un altre de la conversa amb molta facilitat.
anonymous 5: si vostè té informació d'això que diu, cal fer-ho públic amb les dades oportunes.
anonymous 6: això dels càrrecs de confiança és una font d'abusos, però a vegades sempre millor una persona que té clar que la seva feina és temporal, que una que té la feina i el sou assegurats per tota la vida.
anonymous 7: aquest és el lloc indicat per denunciar tot allò que volgueu.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?